Vraag vrijblijvend advies aan!

Bent u ook benieuwd naar wat u nu teveel betaalt aan energiekosten en onderhoud van uw huidige verlichting? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf?

Wilt u liever direct met ons bellen?

Tel.: 085 - 200 73 07
E-mail: info@leditsave.nl

Bedrijfsnaam
Voor + achternaam
Telefoonnummer:
E-mail adres
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Industrieverlichting: Verduurzaam met de verlichting van LeditSave

Welkom bij LeditSave, uw partner in het transformeren van bedrijfsverlichting naar een duurzamere en efficiëntere lichtoplossing. Industrieverlichting speelt een cruciale rol in de werkomgeving en de bedrijfskosten. Daarom bieden wij ledverlichtingen aan die niet alleen zorgen voor een verhoogde lichtopbrengst, maar ook bijdragen aan een positieve milieu-impact en aanzienlijke besparingen op zowel energie als financiën. Met onze deskundige aanpak en innovatieve technologieën staan we klaar om uw verlichting te verbeteren.

Industrieverlichting die uw werkplek doet stralen

Onze missie is duidelijk: het leveren van industrieverlichting met een hoge lichtopbrengst en een opmerkelijke Return On Investment (R.O.I.). Wij begrijpen dat goed verlichte werkruimtes niet alleen de productiviteit verbeteren, maar ook de algehele werksfeer positief beïnvloeden. Bij LeditSave werken we als een echt TEAM (Together Everybody Achieves More). Ons team van experts staan dan ook klaar om u te helpen bij het creëren van een ideale werkomgeving met onze lichtoplossingen.

    Industrieverlichting zorgt voor milieu en kostenbesparing in één

    Bij LeditSave zijn we ons bewust van de cruciale rol die milieubewustzijn speelt in deze tijd. Onze verlichtingsoplossingen zijn ontworpen met een focus op het verduurzamen van uw bedrijf. Onze led-technologie maakt niet alleen een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik mogelijk, maar draagt ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Door te kiezen voor onze ledverlichting draagt u bij aan een positieve impact op het milieu en het klimaat.

      Industrieverlichting werkt kostenbesparend

      Wij begrijpen dat tijd geld is voor uw bedrijf. Daarom streven we ernaar om uw investering in ledverlichting binnen één jaar terug te laten verdienen. Onze hoog efficiënte LED’s zijn niet alleen ontworpen om energie te besparen, maar ook om een langere levensduur te hebben, tot wel 50.000 uur. Dit betekent dat u niet alleen direct bespaart op uw energiekosten, maar ook op de onderhoudskosten op de lange termijn.Industrieverlichting: Van productie tot installatieIndustrieverlichting heeft de hoogste kwaliteit nodig in elke fase van het proces. Onze toewijding aan uitmuntendheid betekent dat we hiernaar continue streven bij elke stap in het proces. Onze producten zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste led-technologie, waardoor we de hoogste lichtopbrengst en de grootste besparingen kunnen bieden. Bovendien worden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant geleverd, zonder tussenhandel, wat resulteert in zeer concurrerende prijzen voor u.

      Industrieverlichting voor uw bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk

      Industrieverlichting door LeditSave laten installeren? Uw tijd is waardevol en wij begrijpen dat. Daarom streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te maken. Onze efficiënte processen en korte lijnen zorgen ervoor dat uw industrieverlichting binnen vier weken geïnstalleerd is. Dit betekent dat u niet alleen binnen een kort tijdsbestek begint met besparen, maar ook de voordelen van onze hoogwaardige verlichting snel ervaart.Kies voor LeditSave en ervaar de kracht van hoogwaardige ledverlichting voor uw bedrijf. Bespaar energie, bespaar geld en draag bij aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor op maat gemaakte industrieverlichting die aan al uw persoonlijke wensen voldoet.

      Veelgestelde vragen over LED High Bay Verlichting

      Kan led high bay verlichting worden gebruikt in vochtige of natte omgevingen? 

      Ja, lampen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vochtige of natte omstandigheden, wat ze ideaal maakt voor gebruik in omgevingen zoals industriële keukens, wasruimtes en buitenlocaties. Let op de IP-waardering (Ingress Protection) van de lamp, die aangeeft in hoeverre de verlichting beschermd is tegen binnendringend vocht. 

      Hoe bepaal ik hoeveel led high bay lampen ik nodig heb? 

      Het aantal benodigde lampen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond, en de gewenste lichtintensiteit. LeditSave biedt een lichtplanningsservice waarbij onze experts een gedetailleerd plan opstellen om te zorgen voor een optimale verlichting van uw ruimte, rekening houdend met al deze variabelen. 

      Zijn led high bay lampen dimbaar? 

      Ja, veel led high bay lampen bieden de mogelijkheid tot dimmen, waardoor u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan verschillende behoeften en situaties. Dit kan verder bijdragen aan energiebesparingen en de flexibiliteit van uw verlichtingssysteem verhogen. Het is belangrijk om te controleren of de specifieke lampen en het besturingssysteem die u kiest, compatibel zijn met dimfuncties. 

      Wat is de levensduur van led high bay verlichting? 

      De levensduur kan aanzienlijk variëren, maar de meeste kwaliteitslampen bieden een levensduur van 50.000 tot 100.000 uur. Dit overtreft ruimschoots de levensduur van traditionele verlichtingsoplossingen, waardoor de frequentie van lampvervangingen afneemt en onderhoudskosten worden bespaard. 

      Kan ik bestaande verlichtingsarmaturen upgraden naar led high bay? 

      Ja, in veel gevallen is het mogelijk om bestaande verlichtingsarmaturen te upgraden. Dit kan een kosteneffectieve manier zijn om te profiteren van de voordelen van ledverlichting zonder de noodzaak voor volledige vervanging van armaturen. LeditSave kan adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie en helpen bij het selecteren van compatibele led-oplossingen.

      Hulp nodig bij het plaatsen van ledverlichting?

      Wilt u overstappen op ledverlichting? We helpen u graag. Onze lichtexpert komt bij u langs om uw wensen te bespreken en een besparingsberekening te maken. Na uw akkoord op de offerte komen wij de ledverlichting binnen vier weken plaatsen. 

      Scroll naar boven