Vraag vrijblijvend advies aan!

Bent u ook benieuwd naar wat u nu teveel betaalt aan energiekosten en onderhoud van uw huidige verlichting? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf?

Wilt u liever direct met ons bellen?

Tel.: 085 - 200 73 07
E-mail: info@leditsave.nl

Bedrijfsnaam
Voor + achternaam
Telefoonnummer:
E-mail adres
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Led high bay verlichting: een lichtrevolutie voor uw bedrijf

Led high bay verlichting is ontworpen om grote, open ruimtes zoals magazijnen, fabriekshallen, sportfaciliteiten en Retail omgevingen efficiënt te verlichten. Kenmerkend voor deze lampen is hun hoge lichtopbrengst, die noodzakelijk is om de vaak hoge plafonds van dergelijke ruimtes adequaat te verlichten. In tegenstelling tot traditionele verlichtingsoplossingen biedt led-technologie een superieure levensduur, betere energie-efficiëntie en minder onderhoudskosten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en kostenbesparing. 

Voordelen van led high bay lampen

De overstap naar deze nieuwe vorm van verlichting brengt een reeks voordelen met zich mee die bijdragen aan zowel de operationele efficiëntie als de duurzaamheidsdoelstellingen van een bedrijf. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Energie-efficiëntie: Led lampen verbruiken significant minder energie dan traditionele verlichtingsopties, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. 
  • Lange levensduur: Deze lampen hebben een levensduur die vaak vijf tot tien keer langer is dan die van traditionele lichtbronnen, wat de behoefte aan vervangingen vermindert en onderhoudskosten verlaagt. 
  • Verbeterde lichtkwaliteit: Led verlichting biedt een superieure kleurweergave en lichtuniformiteit, wat essentieel is voor het creëren van een veilige en productieve werkomgeving. 
  • Milieuvriendelijk: Led lampen bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik, die wel in sommige traditionele lampen voorkomen. Dit maakt ze een milieuvriendelijkere keuze. 

“Dankzij deze voordelen is het niet alleen een kosteneffectieve maar ook een duurzame oplossing. Het helpt ons ons bedrijf te optimaliseren en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk te verkleinen.” 

Toepassingen van led high bay lights

Led high bay verlichting speelt een cruciale rol in de industriële sector, waar goede verlichting essentieel is voor de veiligheid en efficiëntie. Deze verlichting wordt vaak geïnstalleerd in faciliteiten met hoge plafonds, variërend van 6 tot 14 meter of hoger, zoals magazijnen, productiehallen, en distributiecentra. Dankzij de hoge lichtopbrengst en de mogelijkheid om een breed gebied te verlichten, helpen deze lampen bij het verminderen van donkere plekken en schaduwen, wat de zichtbaarheid en veiligheid op de werkvloer aanzienlijk verbetert.

Voordelen voor specifieke sectoren

  • Magazijnen en distributiecentra: Verbeterde zichtbaarheid helpt bij het efficiënt navigeren door grote opslagruimtes en verhoogt de nauwkeurigheid bij het picken van orders. 
  • Productiefaciliteiten: Consistente en kwalitatief hoogwaardige verlichting ondersteunt fijne handwerkzaamheden en vermindert de kans op fouten en ongevallen. 
  • Sportfaciliteiten en gymzalen: Een gelijkmatige lichtverdeling zonder verblinding draagt bij aan een betere sportervaring voor zowel spelers als toeschouwers. 
  • Retail en showrooms: Hoogwaardige verlichting verbetert de presentatie van producten en creëert een uitnodigende winkelomgeving die klanten aantrekt.

De flexibiliteit en efficiëntie van deze vorm van verlichting maken het een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, waardoor bedrijven in verschillende sectoren kunnen profiteren van verbeterde verlichting en operationele voordelen. 

Onze expertise in Industrial lighting 
Bij LeditSave begrijpen we de unieke verlichtingsbehoeften van industriële omgevingen en de cruciale rol die verlichting speelt in de productiviteit en veiligheid van uw bedrijf.  

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van elke klant. We blijven op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de meest efficiënte, duurzame en kosteneffectieve verlichtingsopties op de markt.

Op maat gemaakte oplossingen en advies 
Elk project is uniek, en daarom biedt LeditSave advies op maat om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsoplossing perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. We nemen de tijd om uw ruimte te analyseren, uw zakelijke doelstellingen te begrijpen, en een verlichtingsplan te ontwerpen dat niet alleen zorgt voor optimale lichtopbrengst, maar ook bijdraagt aan energiebesparingen en kostenvermindering op lange termijn. Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze expertise in ledverlichting maken ons uw ideale partner voor het upgraden van uw industriële verlichting. 

Kiezen voor LeditSave betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering bij elke stap van het proces. Laat ons u helpen de overstap te maken naar efficiëntere en effectievere verlichting met onze led high bay oplossingen.

Overstappen op led high bay verlichting

De overstap naar deze nieuwe vorm van verlichting is een investering die zichzelf terugbetaalt door lagere energiekosten en verminderde onderhoudskosten. Bij LeditSave maken we het overstapproces eenvoudig en overzichtelijk met ons stapsgewijze plan: 

Behoefteanalyse: We beginnen met een grondige analyse van uw huidige verlichtingssituatie en bespreken uw specifieke behoeften en doelstellingen. 

  • Lichtplan ontwerp: Onze experts ontwerpen een gedetailleerd lichtplan dat optimaal gebruik maakt van deze unieke verlichting om uw ruimte efficiënt en effectief te verlichten. 
  • Productselectie: We helpen u bij het kiezen van de juiste lampen uit ons uitgebreide assortiment, rekening houdend met uw budget en specifieke vereisten. 
  • Installatie: Onze gekwalificeerde installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw nieuwe verlichting, met minimale onderbreking van uw bedrijfsvoering. 
  • Nazorg en ondersteuning: Na de installatie blijven we beschikbaar voor eventuele vragen en bieden we ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale haalt uit uw nieuwe verlichting. 

Energiebesparing en ROI berekenen

Investering in led high bay verlichting is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. We bieden een gedetailleerde berekening van de verwachte energiebesparingen en de return on investment (ROI), zodat u een duidelijk beeld heeft van de financiële voordelen op de lange termijn. Onze klanten ervaren doorgaans een significante verlaging van de energiekosten en een snelle terugverdientijd van hun investering in led-verlichting. 

Met LeditSave kunt u rekenen op een soepele overgang naar een duurzamere, kosteneffectievere verlichtingsoplossing die is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bent u klaar om de stap te zetten naar betere verlichting? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen verlichten.

Veelgestelde vragen over LED High Bay Verlichting

Kan led high bay verlichting worden gebruikt in vochtige of natte omgevingen? 

Ja, lampen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vochtige of natte omstandigheden, wat ze ideaal maakt voor gebruik in omgevingen zoals industriële keukens, wasruimtes en buitenlocaties. Let op de IP-waardering (Ingress Protection) van de lamp, die aangeeft in hoeverre de verlichting beschermd is tegen binnendringend vocht. 

Hoe bepaal ik hoeveel led high bay lampen ik nodig heb? 

Het aantal benodigde lampen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond, en de gewenste lichtintensiteit. LeditSave biedt een lichtplanningsservice waarbij onze experts een gedetailleerd plan opstellen om te zorgen voor een optimale verlichting van uw ruimte, rekening houdend met al deze variabelen. 

Zijn led high bay lampen dimbaar? 

Ja, veel led high bay lampen bieden de mogelijkheid tot dimmen, waardoor u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan verschillende behoeften en situaties. Dit kan verder bijdragen aan energiebesparingen en de flexibiliteit van uw verlichtingssysteem verhogen. Het is belangrijk om te controleren of de specifieke lampen en het besturingssysteem die u kiest, compatibel zijn met dimfuncties. 

Wat is de levensduur van led high bay verlichting? 

De levensduur kan aanzienlijk variëren, maar de meeste kwaliteitslampen bieden een levensduur van 50.000 tot 100.000 uur. Dit overtreft ruimschoots de levensduur van traditionele verlichtingsoplossingen, waardoor de frequentie van lampvervangingen afneemt en onderhoudskosten worden bespaard. 

Kan ik bestaande verlichtingsarmaturen upgraden naar led high bay? 

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om bestaande verlichtingsarmaturen te upgraden. Dit kan een kosteneffectieve manier zijn om te profiteren van de voordelen van ledverlichting zonder de noodzaak voor volledige vervanging van armaturen. LeditSave kan adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie en helpen bij het selecteren van compatibele led-oplossingen.

Hulp nodig bij het plaatsen van ledverlichting?

Wilt u overstappen op ledverlichting? We helpen u graag. Onze lichtexpert komt bij u langs om uw wensen te bespreken en een besparingsberekening te maken. Na uw akkoord op de offerte komen wij de ledverlichting binnen vier weken plaatsen. 

Scroll naar boven