Vraag vrijblijvend advies aan!

Bent u ook benieuwd naar wat u nu teveel betaalt aan energiekosten en onderhoud van uw huidige verlichting? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf?

Wilt u liever direct met ons bellen?

Tel.: 085 - 200 73 07
E-mail: info@leditsave.nl

Bedrijfsnaam
Voor + achternaam
Telefoonnummer:
E-mail adres
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

MeerEfficiënte transformatie: Hoek Lopik in de SCHIJNWERPERS

Het tweede project voor deze mooie organisatie. Nadat we eerst Anders Hout te Numansdorp hebben overgezet op ledverlichting zijn we wederom benaderd door de directeur Henrico Vries of we Hoek Lopik ook onder handen konden nemen. Alle traditionele dubbelbuis tl-armaturen van 150cm vervangen voor highbays van 50 Watt. Wat een energiebesparing wederom van 135 Watt naar 50 Watt per lichtbron. Naast deze besparing is er ook een grote winst behaald aan het lichtbeeld op der werkvoer. Alle armaturen zijn voorzien van de laatste technologie in Led en hebben een output van 190 lumen/watt uitgevoerd met een lens van 120 graden om zo een optimaal lichtbeeld te creëren op de werkvloer.

Energiebesparing en VERBETERD lichtbeeld

Het vernieuwde verlichtingssysteem bij Hoek Lopik heeft niet alleen geleid tot energie-efficiëntie en verbeterd lichtcomfort, maar ook tot andere positieve effecten. Medewerkers hebben het verschil gemerkt in hun dagelijkse werkzaamheden en ervaren nu een verhoogde concentratie en productiviteit. Bovendien draagt de heldere en gelijkmatige verlichting bij aan een veiligere werkomgeving, waarbij het risico op ongelukken en fouten aanzienlijk is verminderd.

Positieve effecten op productiviteit en veiligheid dankzij LED-verlichting

Henrico Vries, de tevreden directeur van Hoek Lopik, heeft ons laten weten dat de investering in LED-verlichting een waardevolle beslissing was, die niet alleen het bedrijf ten goede komt, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. We zijn verheugd om met ons team van experts andere organisaties te helpen om soortgelijke voordelen te behalen door over te stappen naar energiezuinige en hoogwaardige LED-verlichtingssystemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we ook uw bedrijf kunnen transformeren met onze op maat gemaakte LED-oplossingen.

Hulp nodig bij het plaatsen van ledverlichting?

Wilt u overstappen op ledverlichting? We helpen u graag. Onze lichtexpert komt bij u langs om uw wensen te bespreken en een besparingsberekening te maken. Na uw akkoord op de offerte komen wij de ledverlichting binnen vier weken plaatsen. 

Scroll naar boven