Vraag vrijblijvend advies aan!

Bent u ook benieuwd naar wat u nu teveel betaalt aan energiekosten en onderhoud van uw huidige verlichting? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf?

Wilt u liever direct met ons bellen?

Tel.: 085 - 200 73 07
E-mail: info@leditsave.nl

Bedrijfsnaam
Voor + achternaam
Telefoonnummer:
E-mail adres
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

De Flevoschool

Groep

Meer Duurzaamheid op school

Na het eerste telefonische contactmoment direct een afspraak gemaakt voor een bezoek met de directeur. Een inspectieronde door de school heen gedaan en geïnventariseerd wat er allemaal wel en niet aanwezig is. Duidelijk gemaakt wat de richtlijnen vanuit de overheid zijn en daarop een voorstel gemaakt.
Later teruggekomen om door middel van een proefopstelling duidelijk te maken wat voor effect nieuwe ledverlichting van LeditSave voor positief effect heeft op de leerlingen en leerkrachten. Ook is er duidelijk naar voren gekomen hoe hoog de energiebesparing is per jaar.
De knoop werd al snel doorgehakt en binnen drie weken werd er gestart met de montage.

Beloofd is Beloofd!

Op locatie hebben wij beloofd dat de montage kan plaatsvinden in een schoolvakantie, dit zodat er niemand last van heeft en de veiligheid van de kinderen gegarandeerd kan zijn. Daarnaast zijn er bij LeditSave ook altijd de mogelijkheden om de werkzaamheden plaats kunnen vinden buiten het schoolrooster om.

Veilig en schoon werken

In de vakantie werken is geen probleem. Het voordeel is snel en ongestoord kunnen werken en direct na ieder lokaal ervoor zorgen dat deze schoon kan worden opgeleverd.

Al met al weer een tevreden klant en willen De Flevoschool bedanken voor het vertrouwen!

Hulp nodig bij het plaatsen van ledverlichting?

Wilt u overstappen op ledverlichting? We helpen u graag. Onze lichtexpert komt bij u langs om uw wensen te bespreken en een besparingsberekening te maken. Na uw akkoord op de offerte komen wij de ledverlichting binnen vier weken plaatsen. 

Scroll naar boven